Je bestelling annuleren, wijzigen of retoursturen?

Wanneer je de bestelling wilt annuleren of wijzigen kan je dit het beste doen door te bellen met onze klantenservice op telefoon nummer 088-1160116. In principe is wijziging en/of annulering alleen mogelijk wanneer de bestelling nog niet verzonden is.

Als de bestelling al verzonden is, maar je wilt toch afzien van de aankoop van je bestelling kan dit door binnen 14 dagen de bestelling retour te melden aan AircoKopenOnline. Je dient hiervoor eerst melding te maken via het retourformulier. Na het insturen van het formulier ontvang je instructies voor de retourzendingen. De kosten voor de verzending in geval van het gebruik maken van het herroepingsrecht zijn voor jou als consument.

Wanneer je goederen retour wilt sturen dienen deze altijd compleet, zonder gebruikssporen en in de originele verpakking aan AircoKopenOnline aangeboden moeten worden. Tevens dien je een kopie van de factuur, die bij de bestelling is meegestuurd, en het retourformulier dat je verkrijgt per e-mail na goedkeuring van de retouropdracht, bij te sluiten. In het geval van retour sturen, dien je, je bestelling zelf retour te sturen.

Indien de goederen conform gestelde retourvoorwaarden worden ontvangen zal AircoKopenOnline je binnen 14 dagen na ontvangst van de retourgoederen het vooruitbetaalde factuurbedrag terug storten. Gemaakte kosten voor de retourzending bij herroepingsrecht worden niet terugbetaald. Indien het product en/of de verpakking in dermate beschadigd is dat deze (deels) onverkoopbaar zijn geworden, zal de eventuele schade in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag. Uiteraard wordt je hierover ingelicht.

Zorg er altijd voor dat u de retour te sturen goederen naar het juiste retouradres (zoals vermeld op het retourformulier) stuurt. Hiermee voorkom je dat er vertraging optreed bij de afhandeling.