• De laagste prijs Nergens goedkoper
  • Direct uit voorraad Gratis geleverd in Nederland en België

Mobiele airco

Een mobiele airco is dé ideale oplossing om snel, goedkoop en gemakkelijk een fijn binnenklimaat te creëren in huis. Deze airco's kun je gemakkelijk verplaatsen en aansluiten. Zo kun je de mobiele airco overdag in de woonkamer zetten en 's nachts in de slaapkamer. In tijden dat je de mobiele airco niet gebruikt kun je deze eenvoudig opbergen doordat het een compact apparaat is. De mobiele airco hoef je niet te installeren en kun je daardoor meteen gebruiken. Door eenvoudig de luchtslang aan te sluiten en de stekker in het stopcontact te steken kun je snel en goedkoop genieten van een heerlijk binnenklimaat. 

Kleine mobiele airco kopen

De kleinste mobiele airco die wij in ons assortiment hebben is de Maiko Smartcool. Deze airco kun je eenvoudig in een kleine ruimte plaatsen zonder dat hij echt veel plaats inneemt. Hij weegt slechts 24 kilo en is dus een stuk kleiner dan de gemiddelde mobiele airco. Toch kan deze mobiele airco een ruimte van maar liefst 75m3 koelen. Hierdoor is hij zeer geschikt voor een slaapkamer of kantoor. Door de compacte vorm van deze airco is hij immers ook gemakkelijk op te bergen als je hem niet gebruikt. Het enige waarmee je rekening moet houden is een vrije toe- en afvoer van de lucht. De kleine airco zal dus bij een raam geplaatst moeten worden waar de afvoerslang naar buiten kan.  

koelen, ontvochtigen én verwarmen

Mobiele airco's komen ook van pas als het buiten wat kouder is. Wij verkopen namelijk ook mobiele airco's die naast koelen en ontvochtigen ook verwarmen. Daarmee komen onze mobiele airco's zowel in de zomer en de winter van pas. Interesse in een mobiele airco? Bekijk dan ons assortiment. Wil je meer informatie over mobiele airco's of de andere airco's van AircoKopenOnline? Neem dan contact met ons op.

Wil je een mobiele airco kopen? Bekijk hier ons assortiment mobiele airco’s.