Kleine airco kopen

Wil je een ruimte verkoelen? Dan wil je natuurlijk niet dat de airco te veel ruimte in beslag neemt! Daarom kun je bij Airco Kopen Online ook kleine airco's kopen. Die nemen nauwelijks ruimte in beslag en zijn makkelijk op te bergen.

Kleine mobiele airco

Deze komt misschien als eerste bij je op. Een kleine mobiele airco plaats je eenvoudig in een kleine ruimte. Door zijn compacte vorm verplaats je hem makkelijk. Zo zet je hem overdag in de woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. De kleine mobiele airco is ook gemakkelijk op te bergen als je hem even niet gebruikt. 

Een kleine mobiele airco hoeft niet geïnstalleerd te worden. Wel hebben ze een vrije toevoer en afvoer van lucht nodig. Dat betekent dat de kleine mobiele airco bij een raam geplaatst moet worden. Dan kan de afvoer slang gewoon naar buiten hangen.

Kleine airco kopen

Gaat de voorkeur uit naar een lager geluidsniveau? Kies dan voor een kleine split airco. Bij dit type airco installeer je alleen de binnenunit in de ruimte zelf. De buitenunit plaats je gemakkelijk op het plafond of aan de muur. 

Bij Airco Kopen Online verkopen we kleine split airco’s die eenvoudig zelf te installeren zijn. Wij leveren altijd een handleiding mee. Scheelt weer installatiekosten! 

Daarnaast hebben we een grote voorraad kleine airco’s, waardoor de airco snel leverbaar is. Met gratis verzending in Nederland en België! Is de hittegolf al gekomen? Je bent dus niet te laat om verkoeling te zoeken.

Kleine mobiele airco: Maiko smartcool 2.0

De kleinste mobiele airco in ons assortiment is de Maiko Smartcool 2.0. Deze airco weegt slechts 24 kilo en is een stuk kleiner dan de gemiddelde mobiele airco. Toch kan deze airco een ruimte van maar liefst 75m3 koelen en is daardoor uitermate geschikt voor een slaapkamer/kantoor of kleine woonkamer.  

Ben je van plan om een kleine mobiele airco te kopen? Bekijk dan hier ons assortiment mobiele airco’s.

Toch liever een kleine split airco kopen? Geen probleem! Bekijk dan hier ons assortiment split airco’s.

Populair