Goedkope airco kopen

Geen ruim budget om een dure airco-installatie aan te schaffen? Kies dan voor één van de goedkopere airco's uit ons assortiment. Wij bieden een ruime keuze uit goedkope mobiele airco's die van uitstekende kwaliteit zijn én een laag prijskaartje hebben, het goedkoopste model mobiele airco is de Maiko Smartcool 2.0. Deze airco weegt slechts 24 kilo en is een stuk kleiner dan de gemiddelde mobiele airco. Toch kan deze airco een ruimte van 75m3 koelen en is daardoor uitermate geschikt voor een slaapkamer/kantoor of kleine woonkamer. Benieuwd naar ons andere aanbod van mobiele airco's? Bekijk dan hier ons assortiment goedkope mobiele airco’s. 

Goedkope monoblock airco 

Ga je voor een vaste installatie zonder buitenunit dan is de airco zonder buitenunit (monoblock airco) een goede keuze, dit model kan je makkelijk zelf installeren zodat je kan besparen op installatiekosten. Het monoblock model heeft een laag geluidsniveau en kan naast koelen ook verwarmen. De monoblock airco kan een ruimte koelen van 75m3. 

Goedkope split unit airco

Tenslotte zijn er nog de goedkope split airco units, dit zijn vaste wandmodellen mét buitenunit die een zeer lange tijd mee gaan. Al onze goedkope split airco units beschikken over inverter techniek waardoor je het beste van het beste in huis haalt voor de laagste prijs! De split airco kun je zelf installeren zodat je bespaart op installatiekosten, wij leveren een  duidelijke installatie en gebruikershandleiding bij de aanschaf van een split airco installatie. Bekijk snel ons assortiment goedkope split airco units bekijk je hier.

Dus ben je op zoek naar een goedkope mobiele airco of een goedkope split unit airco? Dan ben je bij Airco Kopen Online aan het goede adres, hier vind je gegarandeerd de goedkoopste airco's om te koelen en/of te verwarmen!

Heb je moeite met het selecteren van een goedkope airco? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat!

Populair