• De laagste prijs Nergens goedkoper
  • Direct uit voorraad Gratis geleverd in Nederland en België

Airconditioning kopen?

Is de hittegolf gearriveerd en wil je een aangename temperatuur in huis halen? Dan wil je waarschijnlijk een airconditioning kopen. Voordat je een airconditioning gaat kopen moet je met een paar dingen rekening houden. Als eerste moet je gaan bepalen of je een vaste airconditioning wilt of een mobiele airconditioning. Een vaste airco zal op een vaste plek worden bevestigd en heeft een buitenunit waarmee de airco zijn condens en warmte afvoert. Een mobiele airconditioning is eenvoudig te verplaatsen en kun je in meerdere ruimtes gebruiken. De mobiele airconditioning is ook eenvoudig op de bergen in tijden dat je hem niet gebruikt. Daarnaast moet je rekening houden met de koelcapaciteit en het geluidsniveau van de airconditioning. De koelcapaciteit hangt af van de oppervlakte van de ruimte die je wilt koelen.

Airco Kopen Online verkoopt airco’s van hoge kwaliteit en die gemakkelijk zelf te installeren zijn. Al onze mobiele airco’s zijn voorzien van een afvoerslang die de warme lucht en condens afvoert. Vaak worden airco’s verward met luchtkoelers. Lees hier het verschil tussen een airco en een luchtkoeler.

Wil je een vaste airconditioning kopen, ook wel split airco genoemd, bekijk dan hier ons assortiment vaste airconditionings:

Wil je een mobiele airconditioning kopen? Bekijk dan hier ons assortiment mobiele airconditionings: