Airco in de slaapkamer?

Wanneer het in de zomer warm is kan dit ten koste gaan van je nachtrust. Dankzij een geruisloze airco slaap je weer lekker. Wanneer je een vaste split airco in de slaapkamer installeert kan je namelijk genieten van een comfortabel binnenklimaat en een hoge slaapkwaliteit. Een airco in de slaapkamer zal je een betere nachtrust bezorgen. Dankzij de nachtstand kan je genieten van een stille nacht zonder dat de airco te veel lawaai maakt.

Is je slaapkamer gesitueerd aan een buitenmuur? Dan kan je ook kiezen voor een airco zonder buitenunit, oftewel een monoblock airco in de slaapkamer. Deze airco  kan je eenvoudig zelf installeren, zonder dat je hierbij leidingen en kabels naar buiten hoeft te brengen. 

Mobiele airco voor de slaapkamer

Je kan er ook voor kiezen om een mobiele airco in de slaapkamer te plaatsen, deze kun je na de warme periode weer opbergen, zodat deze niet in de weg staat. Je kan de airco ook overdag in bijvoorbeeld de woonkamer plaatsen en 's avonds verplaatsen naar de slaapkamer. Een mobiele airco is een heel handig apparaat die je voor meerdere ruimtes kunt gebruiken en je eenvoudig zelf kunt installeren door alleen de luchtslang aan te sluiten en de stekker in het stopcontact te doen. 

Ideale slaapkamer airco

De Maiko Smartcool 2.0 is bij uitstek geschikt als airco voor de slaapkamer, dankzij haar compacte formaat en aantrekkelijke prijs. Deze mobiele airco weegt slechts 24 kilo en is een stuk kleiner dan de gemiddelde mobiele airco. Daardoor kun je deze airco gemakkelijk opbergen. 

Airco advies

Heb je vragen over welke airco goed past in jouw slaapkamer? Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op telefoonnummer +31 (0)88 – 116 0 116.

Populaire slaapkamer airco's